Jenny som talare


”Det var väldigt bra. Riktigt bra med att visa på hjärnan och dess funktioner och att göra det på ett lättförklarligt sätt. Helt annorlunda än de

föreläsningar de vanligtvis har om bemötande. Det som är så bra med Jenny är att hon är en helt vanlig människa, hon försöker inte göra sig till. Hon är väldigt inspirerande, hon är bra på att härma andra, dvs skådespela. Hade hon haft böcker med sig, hade hon sålt en massa.”
Jaana Haaru, Systembolaget Norrbotten

Med uppdrag i hela landet, men också utanför Sverige som i Tyskland, Irland, Storbrittanien, Kroatien och Italien är Jenny en mycket erfaren och kompetent föreläsare. Hon levererar alltid med högsta kvalitet, och i förarbetet är hon inför varje uppdrag mycket noga med att säkerställa att önskemålen om innehållet, tonen och det slutliga resultatet infrias. Jenny är född 1962 och bor i Stockholm. Hennes föreläsningar vänder sig till de som vill ha en informativ och underhållande stund som ger insikter i hur vi människor fungerar. Det ger också en stärkt intern känsla av gemenskap, motivation och arbetslust. Jenny är mycket kunnig, allvarlig, tydlig och rolig.
Hennes föreläsningar lämnar ingen oberörd.

Jenny gör aldrig samma föreläsning två gånger. En, eller flera, av de
beskrivna föreläsningarna får fungera som grund, sedan anpassas
föreläsningen efter beställarens önskemål.
I förarbetet är Jenny alltid mycket noga med att säkerställa att kunden ska få det resultat som önskas. Hon är mycket lyhörd, kreativ och flexibel. 

Föreläsningarna kan passa utmärkt som inledande eller avslutande inslag på
exempelvis en stor konferens där många människor med olika roller samlas. Lika väl kan innehållet formas för en mindre grupp, utökas till halv- eller heldagsseminarier men framför allt anpassas efter överenskommelse. Innehållet är allmängiltigt, lärande och roligt. Det blir garanterat givande för alla som har en hjärna.

Med sin stora kunskap om hur hjärnan fungerar förmedlar Jenny direkt användbara tankar och tips på hur vi alla kan använda våra mentala resurser på bästa sätt.

Hon visar med stort allvar på hur vi kan och bör behandla varandra och oss själva. Samtidigt har hon en stor och ofta halsbrytande humor, som gör att åhörarna kastas mellan skoj och allvar. Med sin härliga sceniska närvaro visar hon träffsäkra exempel från allas vår vardag, med exempel från både arbetsliv och från vårt övriga liv med vänner och familj.

Åhörarna lämnar föreläsningarna glada, hoppfulla och sugna på att lära mer om varandra, och om livet i stort. Med nya kunskaper om hur vi människor fungerar blir effekten också att lyssnaren får ett större självförtroende, men samtidigt större ödmjukhet inför andra. Åhörarna blir också bättre på att samarbeta.

Jenny är övertygad om att vi kan mer än vi tror, både vad gäller ren kompetens och attityd. Hon tror på människans inneboende godhet och intelligens. Den som lyssnar på henne lämnar ofta föreläsningen nyförälskad i sin egen hjärna.